Dobrodošli u Ergo Sanu

Iskustvo i znanje u službi Vašeg zdravlja

Naša služba medicine rada zajedno sa specijalistima medicine rada kao i lekarima drugih specijalnosti, sprovodi niz aktivnosti kojima se čuva i unapređuje zdravlje radnika. Vršimo prethodne i periodične preglede zaposlenih na radnim mestima sa povećanim rizikom kojima ispitujemo zdravstveno stanje radnika i dajemo mišljenje o tome da li je radnik sposoban da radi na određenom radnom mestu, kao i vanredne i kontrolne preglede radnika u cilju očuvanja njihovog zdravlja.

  • Sprovodimo i sistematske preglede koji imaju za cilj praćenje zdravstvenog stanja pojedinih grupa i kategorija radnika i pružamo usluge specijalističkih pregleda, iskusnih specijalista iz različitih oblasti medicine, vrhunskih u svojim oblastima.
  • Brinemo i o zdravlju sportista obavljajući sistematske preglede prema Zakonu o sportu, kako dece tako i odraslih, kako vrhunskih profesionalnih sportista tako i rekreativaca.
  • Posedujemo sve neophodne dozvole i rešenja Ministarstva zdravlja za izdavanje lekarskih uverenja vozača svih kategorija, za držanje i nošenje oružja, kao i službenike obezbeđenja.

Zašto izabrati nas?

Medicinska ustanova Ergo Sana već vise decenija obavlja strune medicinske preglede za radna mesta sa povećanim rizikom, za vozače svih kategorija, za nošenje i držanje svih vrsta oružja, za radnike FTO, za pomorce, rad na kruzerima, rečnim brodovima, za upravljanje motornim čamcem i drugim plovnim objektima, za rad za ekranom kao i sve vrste pregleda sportske medicine, sistematskih pregleda, specijalističkih pregleda i kontrolu bolovanja zaposlenih od strane specijaliste medicine rada.
Izdvajamo se stručnim kadrom koji cini tim vrhunskih lekara specijalista i modernim aparatima, opremom i najsavremenijim analizama kojima štedimo na vašem vremenu i vremenu poslodavaca.